Ca. 45 m2 woonoppervlakte werd achter de bestaande woonboerderij gebouwd. Hierin werd op de begane grond de keuken annex woonkamer ondergebracht. Op de bovenverdieping word een ruime werkkamer gecreëerd. Alle vertrekken op de benedenverdieping kregen een andere functie, waar inmiddels ook de schoonheidssalon is gevestigd. Naturellen, gebakken tegels, aangevuld met grijs en licht blauwtinten vormen de basis van deze sfeervolle woonboerderij.

De band die onder aan de wanden is aangebracht verwijst naar het verleden toen in de koestal de muren werden gewit en werden voorzien van een zwart geschilderde band. Deze band verwijst niet alleen naar het verleden maar verbindt tevens de halletjes met elkaar.

Mooi detail: de textuur van de open gordijnen (die aan de binnenzijde van de overgordijnen zijn gehangen!) zorgen voor een mooi lijnenspel wanneer de gordijnen gesloten zijn.