pels-100Mijn allereerste project voor weStyle was de ontvangstruimte van de wijngaard in Havelte.
Peter en Winnie Pels hebben mij opnieuw gevraagd een interieuradvies voor hen uit te werken.
Ditmaal voor de woon/werkkamer in hun prachtige boerderij aan de Slagdijk.

15 november 2012

De woonkamer aan de Slagdijk meet circa 80 vierkante meter. In deze enorme ruimte wordt in het nieuwe inrichtingsplan een besloten zithoek gecreëerd, ontstaat een nieuwe werkplek met geweldig uitzicht en krijgt de kachel een extra functie.
Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor een tafel om gezellig een kaartje te leggen. De kleur “toepasbaar” van Histor op de wand  geeft de woonkamer een warme sfeer, ook het hoogpolige karpet van 4×4 mtr. in de zithoek draagt bij aan een stukje intimiteit.
Ook de ruime woonkeuken onderging een metamorfose, dmv kleur “rendier” een behangetje en de vakkenkast. De bewoners zijn nog druk bezig met het uitvoeren van het totale inrichtingsplan.