Winkelpand exclusieve damesmode, www.pand-21.nl

PAND 21 in Genemuiden biedt een uitgebreide collectie dameskleding voor dames van alle leeftijden. Adresgegevens: Westerkaai 56c, 8281 BH Genemuiden, 038-3856513

 

 

Nieuw onderkomen voor Pand 21

21 februari jl. is Pand 21 aan de Westerkaai in Genemuiden geopend.
Veel genodigden namen een kijkje in de nieuwe damesmodezaak en Egbert en Henriëtte Brouwer mochten vele gelukwensen in ontvangst nemen.

Zwart, wit en goud met als accentkleur roze, dat zijn de kleuren die in Pand 21 terug te vinden zijn. De winkel heeft een moderne uitstraling door de strakke belijning van de kledingrekken met daarboven de legplanken en de vele NUD-lampen. Op de hoogglanzende zwarte lange toonbank met belicht Pand21-logo prijkt een grote kandelaar die de fraaie collectie kettingen tentoonstelt. De gouden muur en bijpassende paskamers zorgen voor een sfeervol warm beeld in de winkel.
Ook aan accessoires als sjaals is gedacht, zij krijgen een plek aan de hoge sidetable in het midden van de winkel. Uiteraard mag in een winkel in Genemuiden sisal vloerbedekking niet ontbreken, de vloer geeft de winkel een stoer accent, met als tegenhanger de accessoires op de planken die de ruimte een tikje speels maken.
Kortom, in deze damesmodezaak voelt u de sfeer die kenmerkend is voor zowel het team als de collectie.

Modern – Zakelijk – Warm – Glamour – Grapje – Stoer

Lees alles over de nieuwe winkel en eigenaresse Henriëtte Brouwer op pagina 3 in De3Watersteden. Klik op de volgende link voor het volledige artikel: de 3watersteden.nl