Deze 5 sterren groepsaccommodatie is in 2011 geopend en door Kortekaas Interieur van een prachtig interieur voorzien. Ik mocht de accessoires in de lounge- en eet ruimte verzorgen.

De vertrekken in deze groepsaccommodatie zijn ruim en hoog, de accessoires mogen dan ook van een groot formaat zijn. Op de sidetables heb ik 2 betonnen vazen geplaatst en opgemaakt met bananenbladeren, kunstbloemen en houten harten. In de vakkenkasten komt de groene accentkleur terug in het glaswerk, en uiteraard mag Bartje in deze Drentse omgeving niet ontbreken. Ook in de kussens op de bank komen de motieven van de natuur terug in de vorm van blad- en bloemmotieven in natuurtinten aangevuld met een ijsblauwe kleur. Op de overloop naar de slaapkamers zijn schilderijlijsten gehangen die o.a. gevuld zijn met schapenwol, de traditionele rode boerenzakdoek en een couplet uit het Drents volkslied.

Een prachtige groepsaccommodatie op het terrein van camping Mooi Oavelt. Voor meer informatie: http://www.marinushoeve.nl/