randvHavelteDe Rand van Havelte“, dit is de nieuwe naam van de accommodatie die door de familie Bethlehem is gebouwd aan de Wandelbosweg. Een accommodatie met als functie een receptie/kantoor voor het recreatiepark, een restaurant voor een kopje koffie maar ook voor de lunch of een etentje. Op de eerste verdieping hebben zij een ruimte beschikbaar voor besloten groepen. Tevens heeft een massagepraktijk, een schoonheidssalon en een pedicure hier hun onderdak gevonden.
Voor de receptie en het restaurant heeft weStyle een totaal concept mogen uitwerken.
Sleutelwoorden: landelijk met industrieel, stoer met vrouwelijke touch. Dit zien we terug in de landelijke vloer met het meubilair, aangevuld met een mooi behang waarin de kleur goud warmte geeft aan de ruimte en contrasteert met de industriële elementen. Een bijzondere bar en de vele oude radio’s die zijn ondergebracht in een door weStyle ontworpen kast geven dit pand een eigen stijl. Havelte is deze zomer een mooie horeca gelegenheid rijker.