Na een enthousiaste evaluatie van 2013, heeft de Volksfeestcommissie ook dit jaar opnieuw gevraagd de feesttent in thema aan te kleden.

Thema 2014 – In the Spotlights

Opnieuw hebben we dit jaar met een groep enthousiaste vrijwilligers de aankleding van de feesttent in Havelte mogen verzorgen. Deze feesttent kreeg deze 4 dagen de naam: “club Paparazzi”.
Een rode loper van de ingang tot het midden van de tent, een 2e podium waarop diverse artiesten van zich lieten horen en 3 grote ronde danstafels met daarboven XL lampen zorgden ervoor dat de feestvierders werkelijk “in the spotlights” werden gezet.

Thema 2013 – Hoavelte döt vrumd!

Met een groep enthousiaste vrijwilligers is een skihut gebouwd van 10×5 recht tegenover het podium. In combinatie met de bar aan de lange zijde werd zo een intiem feestgedeelte gecreëerd. De skihut is aangekleed met kerstbomen en kerstverlichting en zelfs de skilatten stonden tegen het wandje. De vele witte sneeuwballen in de lucht en de sneeuwpoppen op het podium gaven de tent een “frumd” winterse sfeer in september.

Thema 2012 – Boer en Bont!

De feestcommissie heeft gevraagd de tent gezelliger aan te kleden in het thema van het jaar. Naar ons idee kon de feesttent wel een besloten hoek met tafels en stoelen gebruiken, waar het even lekker bij praten is. De koestal werd dan ook als leidraad genomen. Een frame van balken en steigerplanken creëerden een gezellig deel. Via marktplaats werd een diversiteit aan oude tafels en stoelen op de kop getikt. De vele lampenkappen in rood-wit-blauwe stoffen maakten deze hoek tot een gezellig geheel!
Met dank aan bouwbedrijf Nimberg en Rietdekkersbedrijf Knol in Havelte