Menu Sluiten

BLOG

Iedere maand schrijft WeStyle een column in de nieuwsbrief van Zandbergen Makelaardij Havelte. In deze nieuwsbrieven belicht WeStyle steeds een ander aspect op het gebied van Interieur & Styling.

Samen door Corona-tijd

De Covid-19 pandemie zorgt er voor dat we allemaal even een pas op de plaats maken. Een bizarre tijd waarin we genoodzaakt zijn ons sociale leven buiten de deur tijdelijk achterwege te laten. Geen enkele mogelijkheid voor een bezoek aan het theater, een middag shoppen met een kop koffie op het terras of een etentje buitenshuis. We moeten even wennen aan het verloop van de sociale contacten via beeldschermen, kinderen krijgen online les en vergaderingen gaan via beeldbellen. Vervolgens wordt dit beeldbellen ’s avonds voortgezet met een gezellig diner-en borreluurtje met familie en vrienden.

Ik durf te stellen dat deze pandemie ook verbindt ondanks dat we een teruggetrokken leven leiden in onze woningen. We zoeken de verbinding in het sturen van een kaartje of een bos bloemen, we plaatsen foto-challenges op social media en hebben aandacht voor de kwetsbare groepen en alleenstaanden.

Maar ook in zakelijk opzicht zoeken we de verbinding. Hoe houden we als ondernemers ons hoofd boven water gedurende-en na deze crisis. We worden aangezet creatief te denken en te handelen om het contact met onze relaties te behouden. Door samen te werken ontstaan mooie initiatieven. Met behulp van uw gunfactor aan lokale bedrijven trachten we allen de voorzieningen in ons mooie dorp te behouden.

Op mijn vakgebied ervaar ik dat door de onzekerheid over de termijn die de pandemie inneemt, de verbouwingen en metamorfoses  vooruit worden geschoven. Ook voor mij  is het nu de tijd om mijn website te vernieuwen, mijn stylingspullen door te nemen en een leuke actie te bedenken. Mijn inspiratie haalde ik uit een mooie quote van Loesje: “Als de muren op je afkomen, geef ze een likje verf”

Heeft u een saai muurtje, maar weet u niet welke kleur passend is of ziet u het graag op een andere creatieve manier gestyled, maak dan een foto van dat muurtje. En zend de foto voor 15 mei as. naar Gea@Westyle.nl. In het kader van ‘samenwerken’ verloot ik onder de relaties van Zandbergen Makelaardij Havelte een advies voor het wandje op de foto.

< Terug naar het overzicht