Menu Sluiten

BLOG

Iedere maand schrijft WeStyle een column in de nieuwsbrief van Zandbergen Makelaardij Havelte. In deze nieuwsbrieven belicht WeStyle steeds een ander aspect op het gebied van Interieur & Styling.

Een warme jas

Het leek wel of na de laatste Corona-persconferentie het licht weer op groen stond. Dat de wereld, die even stil stond, nu weer mocht gaan draaien. In zeer korte tijd had ik de agenda gevuld met afspraken voor mooie woonadviezen.

De weken van thuis leven en werken hebben bij veel mensen geleid tot het herwaarderen van hun woonomgeving. Daarnaast zijn ook de tekortkomingen aan het licht gekomen en woonwensen in kaart gebracht. Dat veel mensen deze zomer de vakantie thuis doorbrengen of korter op vakantie gaan draagt uiteraard ook bij aan het besluit de nodige aanpassingen in en om het huis uit te gaan voeren.

Graag informeer ik u hoe ik te werk ga. Een woonadvies start met een intakegesprek, deze geeft mij een inkijk hoe er in de woning wordt geleefd, met welke elementen rekening moet worden gehouden en ik proef de woonsfeer van de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek brengen we de woonwensen in beeld, al hoor ik deze ook meermalen tussen de zinnen door. Kiest u voor een kleuradvies, dan wordt er een mooi kleurpalet samengesteld passend bij de bestaande inrichting.

Een uitgebreid interieuradvies wordt uitgewerkt indien er plannen zijn voor bijvoorbeeld een andere vloer, een nieuwe keuken of de aanschaf van nieuw meubilair. Een creatief proces om eenheid te creëren, zodat de gebruikte materialen en woonstijl een prachtig samenspel vormen met het gekozen kleurpalet en het meubilair. De verlichting, raambekleding en accessoires maken het plaatje compleet en zorgen voor een ware metamorfose. Na de presentatie van het interieuradvies krijgt u de schriftelijke uitwerking overhandigd, inclusief de bijlagen met benodigde informatie, adressen en inspiratiemateriaal.

Vervolgens kunt u zelf aan de slag of de werkzaamheden laten uitvoeren. Uiteraard houden we contact totdat de puntjes op de i zijn gezet. Als ik tot slot te horen krijg dat het huis u weer past als “een warme jas”, dan is mijn missie geslaagd !

< Terug naar het overzicht