Menu Sluiten

BLOG

Iedere maand schrijft WeStyle een column in de nieuwsbrief van Zandbergen Makelaardij Havelte. In deze nieuwsbrieven belicht WeStyle steeds een ander aspect op het gebied van Interieur & Styling.

Laat thuis blijven voelen als thuis zijn

Thuis zijn heeft in deze bizarre tijd een heel andere dimensie gekregen. Was voorheen je huis voornamelijk de plek waar je na een werkdag thuis kwam, nu is het de plek waar je het grootste deel van de dag en de week vertoeft. Het is niet meer alleen het thuis waar het heerlijk wonen en ontspannen is, het heeft er nu ook een functie bij gekregen. En wel als het kantoor voor de  ouders en het klaslokaal of studieruimte voor de kinderen. Alle dagen samen in 1 woning, wellicht met enig gevoel van ‘vrij’ zijn, maar ook de verplichting van productiviteit naar werkgever en leerkracht. Het is belangrijk dat een ieder een fijne werkplek in huis kan vinden, waar je in een rustige omgeving een vaste plaats hebt. Uit mijn omgeving hoor ik dat met z’n allen aan de eettafel werken ook te gezellig kan zijn en daarom in één van de slaapkamers een tafel wordt bijgeplaatst. Met als voordeel dat daar alle benodigdheden voor het werk kunnen blijven liggen, de telefoongesprekken rustig verlopen en video-calls kunnen plaatsvinden zonder dat er een jengelende peuter in beeld verschijnt. En is de achtergrond te privé voor het beeldscherm dan is het ook nog mogelijk de achtergrond te blurren! Met een fijne bureaustoel en goede verlichting is de basis gelegd voor een prima werkplek in deze Corona-tijd. Door deze manier van afgezonderd werken creëer je opnieuw een soort van werkplek ten opzichte van je privé leven. Even bijpraten tijdens de pauze bij het koffiezetapparaat en er is na het werk alle tijd voor samenzijn en creativiteit met het gezin aan de eettafel.

Laat thuis blijven voelen als thuis zijn!

Zorg goed voor u zelf en de mensen om u heen in het huis dat u zo lief is. En mocht u nu merken dat uw huis toch wel een metamorfose mag ondergaan, denkt u dan aan mij?

< Terug naar het overzicht